Pages

Tuesday, April 19, 2011

Nuffnang 1st CTR. Seronok.

Double entry lagi!

1st CTR. Best2.
Okeh, untuk entry seterusnya, dengan bangga riak dan happy aku nak beritahu, CTR Nuffnang aku Dapat RM0.25. Hehehe... For new blogger macam aku ni, 1st CTR paid pada aku adalah sangat berharga, sebagai booster untuk aku teruskan ber'blogging. Bagi mana-mana otai blogger yang CTR dah mencecah ribu ringgit, mohon tunjuk ajar dan nasihat. Teman pun nak juge merase duit ribu-ribu. Unique visitor pun dah meningkat. Got to keep up the hardwork. Kena mencari entry yang lebih ilmiah pula lah lepas ini.

"Memandang ke belakang, yang ada kesan langkah penuh berdarah. Lantas, melihat ke hadapan, yang wujud jalan onak berduri. Tapi tak mungkin berdiri di sini, terdiam dan terpaku. Kerana putaran hidup memaksa aku melangkah, walau setapak. Langkah berdarah jadi pengalaman, buat pedoman melalui jalan onak berduri."

Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Klik!