Pages

Tuesday, June 17, 2008

Air Terjun Kalumpang - Trip Keboringan.

Iman beli ayor kelape. hehehe...

Atas titi gantung. Poyo!Ramai gila orang...
port best nih. Air deras & dalam.
Mencabar kan? Seronok mandi kt tempat air deras.

Wargh! Lama giler aku tak update blog. Bukan per, busy skit la sekarang nih. Aku dah mula buat bisnes dengan cara yang lebih teratur. Jadi, sentiasa kena buat ikut schedule.

Weekend aritue, dek kerana keboringan, aku pun start keta and terus gi lepak kat 1 tempat nih. Pergi makan seafood la. Sedap giler. Since aku nih peminat seafood.

Sebelum aku makan seafood, aku pergi mandi air terjun dulu. Tempatnya di Kalumpang, Kuala Kubu Bharu. Air terjunnya best. Air dia sejuk giler. Tempat pun ok. Takpe, aku pun takmo tulis panjang. Per kata korang layan jer gambar2 nih. oke?

Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Klik!