Pages

Sunday, July 20, 2008

Moments (They Come, They Go)

Saat-saat terakhir bergelar bujang senang.
Saat-saat bahagia. Tengah tunggu pengantin perempuan.
Before balik. Bergambar Bersama Pengantin.
"Tahniah kepada Hafizul Umar + Norazlinda"
Diatas perkahwinan anda berdua,
Semoga berbahagia ke akhir hayat.
Wow, sedar tak sedar, dah lama juga aku tak update blog. I've been busy.

Hi y'all. Sure korang wondering mana aku pergi this past few days kan. Oke oke. I was in KL. Pergi sana sebab kerja. Plus aku enjoy terus kat sana. Apa jer yang aku enjoy kan.

[Phone ringing]

"helo?"
"Helo. Idan, Wah nih?!" (Adik ayah aku.)
"O0oo, Wah. Yer. Naper Wah?"
"Kam0 biler nak datang Klang ni? Berubat tangan kiri kam0 tu?"
"Ni nak pergi KL ler ni. Tapi ada kerja."
"Isk kam0 nie. Duit boleh cari biler-biler pun. Kesihatan tu penting."
"Yer yer. Tengok Sabtu ni macamana. Kalau boleh, idan pergi."
"Haa, kam0 jangan tak datang. hari tu kam0 dah tak datang. tak datang juga, Wah takm0 dah telef0n kam0 lagi."(Di ugut!)
"Ye ye. Insya'Allah datang."

Tu la serba sedikit conversation aku pagi jumaat tuh. Ayat terpaksa jer banyak tu. Aku pun tak tau ler. motivasi diri aku kurang betul la bab-bab kecederaan kemalangan aku ni. Takde la getting worse, tapi aku sendiri pun macam takm0 sihat jer.(Aku pun satu hal juga. "Tengin")

So, pas call tuh, aku terus packing barang. As always la. Adhoc jer kejenya. Start the BV's engine. Pastu terus blah pergi KL. Dalam pala otak ni, per la aku nak bagi alasan supaya tak pergi Klang. Aku bukan taknak pergi, tapi aku tak rapat sangat dengan sebelah ayah aku. Lagi rapat dengan sebelah mak aku dekat kajang.

But, finally aku pergi juga Klang. It sucks. Uwa... (Terus takde mood nak update blog.)

O0ops, sebelum terlupa. here aku enclose gambar close friend aku kawen. gambar aku dengan diaorang la. pasni lone ranger la aku. :-(

So, korang view the pictures la erk.

P/s:
"Hot Stuff"
Thanks erk for being wif me.
Sorry for the trouble.

Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Klik!