Pages

Saturday, March 21, 2009

2nd Update.






Hari ke-6 bergelar suami. Belum feel lagi anything yang macam suami orang. Rasa macam still dating jer. Isteri pun cakap macam tu. Well, nak buat macamana kan. Today, still tak update banyak pun. Just simple matter je. Nak upload few photos untuk tatapan kawan-kawan semua. Actually, it's because, kejap lagi kami nak pergi berjalan-jalan di Cameron lak. So, dapat edit sikit jer gambar.

Pada kawan-kawan yang wish wedding kami, thanks a lot from aku and isteri. Appreciate it a lot. So, view the pictures. Do comment on it okay!

Sincerely;

Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Klik!