Pages

Saturday, May 02, 2009

Birthday Adam.





"Selamat Hari Lahir Ke 3 Tahun Adam!!"

Semalam, lepas solat jumaat, kami sekeluarga pergi Hi-Tea di Hotel Excelsior Ipoh. Sempena menyambut hari lahir Adam. Siapa Adam? Ini la anak buah kami yang paling best. Tu je pun anak buah yang ada. Majlis bermula pada pukul 3 petang. Walaupun aku dan wife sampai lewat sikit, tapi kedatangan kami dinantikan. Maklum la, kami kan bawak kek Secret Recipe. Korang nak tengok kek tu? Design memang gempak. Adam sampai terjerit-jerit tengok.

Wife tak larat sangat waktu nak pergi tu. Kesian juga. Tapi nak tinggalkan sorang-sorang kat rumah lagi la kesian. Sampai sana, aku makan sungguh-sungguh. Memang lapar pun. Tengahari memang tak makan lagi. Wife makan juga, tapi tak larat. Dia dok loya dan muntah sepanjang hari.

Apa pun, selamat hari lahir adam. Pak Lang dan Mak Lang doakan Adam sihat, selamat sentiasa.


Sincerely;

Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Klik!