Pages

Tuesday, August 04, 2009

Js-Kit Installed!

As you can see, aku dah pun install JS-Kit Comment system. Tak sabar nak tengok feedback dia nanti camner. Aku ni suka nak update blog ni bagi gempak, tapi masa dan idea tu kurang mencurah. Almaklum le, akuni blogger sambilan. Bukannya blogger sepenuh masa macam kawan-kawan kita yang lain-lain tu.

Apa-apa pun, tahniah pada diri aku, yang telah berusaha penuh konsentrasi untuk install bendalah ini. Akhir kata, selamat mencuba JS-Kit Comment system ini dan tinggalkan la banyak-banyak komen korang kat blog aku ni.

Sekian- Wassalam.




Sincerely;

Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Klik!