Pages

Friday, July 02, 2010

Seronok buat DATA Recovery.

Best! Best! Best! Sangat best lah.

Kerja DATA Recovery ni memang sangat best. Sambil-sambil layan fb, dengar lagu, minum Teh O bini aku buat, pun dah boleh settle swipe 250Gb harddisk. Best sungguh. Yang lagi bestnya, kos untuk DATA Recovery itu sendiri. Kosnya sangat lumayan. Bukan susah pun nak wat data recovery. Let say, kalau pendrive 4gb, kos biasanya sekitar RM50. Tak sampai 20 minit pun. Tu yang lagi syok tu.Bertuahnya aku berjaya belajar skill data recovery ni.
Tak terfikir pun aku yang kedai-kedai komputer ini memang buat duit dari data recovery. Banyak lak tu. Silap-silap, ada yang buat RM2000 sehari cuma dari data recovery. Dahsyat tak diaorang? Fikir-fikir balik, nak je kerja macam dulu. Pergi pusing 1 semenanjung buat data recovery. Tapi tak larat dah sekarang ini. Tambah pulak dah ada family.
Owh, by the way, aku nak tulis tu je. Saja nak update blog. Maybe malam nanti tulis entri yang lebih gempak lagi. ingat macam nak pergi dok kat pantai je hari ini. hehehe....

"Rich men build wealth, successful men build network." Sincerely;

Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Klik!