Pages

Thursday, May 05, 2011

Grand Pacific Hotel : Grammar For Better Communication And Writing.

Horray.. Akhirnya dapat juga aku online di hotel ini. Perlu ke aku cakap kenapa? Cakap je lah kan. Apa ada hal. Hotel Grand Pacific. Walaupun namanya ada perkataan Grand, tapi realitinya tak lah grand mana pun. Setelah 2 hari aku menetap di sini, makin banyak pula kemudahan dia yang tak menepati kehendak. Kita senaraikan saja lah. Apa ada hal.

Kekurangan Hotel Grand Pacific?
  1. Wifi hanya di cafe sahaja.
  2. Aircond bilik tak boleh control.
  3. Takde Astro.
  4. Plug 13A terbakar dalam bilik.
  5. Tepi jalan. Bising gila.
  6. Makanan tak sedap.
  7. Salad tak best. Tak macam salad pun.
  8. Cafe tutup awal. Kol 10:30 dah padam lampu.
Itulah antara kekurangan yang menjadi rungutan ramai peserta kursus. Untungnya, kursus sangat best. Instructor, Ms. Alby Ibrahim memang cool. Walaupun masa yang ada tu limited. So far, banyak juga yang aku dah refresh semula. Converse pun dah makin fluent. Group members pun best. Star Legend nama group kitaorang. Sempoi tak?? Haha...

Sorry guys, tapi so far belum ada gambar lagi. Once dah ada, will upload here.

"Memandang ke belakang, yang ada kesan langkah penuh berdarah. Lantas, melihat ke hadapan, yang wujud jalan onak berduri. Tapi tak mungkin berdiri di sini, terdiam dan terpaku. Kerana putaran hidup memaksa aku melangkah, walau setapak. Langkah berdarah jadi pengalaman, buat pedoman melalui jalan onak berduri."

Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Klik!