Pages

Monday, January 02, 2012

Laman Web Sedut Drama Korea

"Ko layan drama Korea?".

Rasanya, majoriti rakyat Malaysia layan drama Korea. Entah kenapa, drama Korea ni mendadak naik sehinggakan budak-budak kecil pun pandai cakap korea. Ini petunjuk menandakan drama korea ni sampai kepada targetted audience. Aku sendiri pun tengok drama korea. IRIS, BRAIN dan entah apa-apa lagi tajuknya. Memang dahsyat penangan drama korea ni. Siap ada yang nangis-nangis lah tengok drama diaorang ni.

Aku bukan nak cerita pasal drama tu, tapi aku nak cerita dekat mana korang boleh sedut drama korea. Korang paham istilah sedut tu? Sedut maksudnya download lah. So, pada kaki torrent, ini laman web yang spesifik untuk drama korea, jepun dan hong kong. Sedut jangan tak sedut.

Torrent Site Korean Drama.

 Klik pada gambar tu. Nanti popup window akan muncul memaparkan website tersebut. So, sedut sampai penuh harddisk.

By the way, korang kena download klien torrent sebelum boleh download file-file kat sini. Silalah download uTorrent. Kecil tapi power.

Selamat mencuba!

"Memandang ke belakang, yang ada kesan langkah penuh berdarah. Lantas, melihat ke hadapan, yang wujud jalan onak berduri. Tapi tak mungkin berdiri di sini, terdiam dan terpaku. Kerana putaran hidup memaksa aku melangkah, walau setapak. Langkah berdarah jadi pengalaman, buat pedoman melalui jalan onak berduri."

Pautan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Klik!